Menü ve Çeşitleri

Çalışma koşullarına bağlı olarak günlük kalori kayıpları her iş yerinde ve aynı işyerinde farklı görevlerde farklı düzeyde yaşanmaktadır.

Menümüzün yazım ve planlaması, beslenmenin artan önemine paralel, müşteri ile imzalanan sözleşmeye bağlı, beslenme / diyet uzmanlarımızın belirlemeleri doğrultusunda yürütülür.

Kişisel tercihler ve beslenme ilkelerine aykırı yemek seçimleri; uzmanlarımızca karşılıklı diyolog içerisinde vermeyi görev bildiğimiz lokal eğitimlerle giderilmeye çalışılır.

Asgari dört çeşit olan standart menülerimiz, çoktan seçmeli mönülerimiz, diyet menülerimiz, müşterinin beslenmeye bakışı ile paralel sınırsız seçmeler sunmaktadır.

Müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet sunan Dilaş, müşterileri için hazırladığı menülerdeki yemekleri kalori, protein, karbonhidrat ve enerji değerleri hesaplanmakta ve siz müşterileri ile paylaşmaktadır.

Alternatif menü uygulamaları aşağıdadır.

• 3 kap fix menü
• 3 kap + salatbar
• 4 kap fix menü
• 4 kap + salatbar
• 4 kap + salatbar + yoğurt
• 5 kap + salatbar
• Çoktan seçmeli menü ( çift yemekler.)

Önerilen haftalık menü dizaynı aşağıdaki gibidir.

• Haftada bir et yemeği
• Haftada bir köfte yemeği
• Haftada bir tavuk yemeği
• Haftada iki etli sebze yemeği

Copyright © 2009 - 2010 DİLAŞ A.Ş.. Tüm Hakları Saklıdır.
DİLAŞ Toplu Yemek Hizmetleri ve Restaurant
Arapçeşme Mah. Yeni Bağdat Cad.
1046/1 Sok. No:2 41400 Gebze / KOCAELİ
Tel: (0.262) 644 38 20 - 21 ~ Fax: (0.262) 644 38 22